avc_logo_ny.gif

AVCs DisplaySystem®


Med AVCs DisplaySystem® kan du skabe præcist den kommunikationsplatform du ønsker. Opnå f.eks. kundekontakt, der giver mulighed for øget salg, eller opnå et dynamisk informativt miljø hvor budskabet når frem i rette tid og på rette sted.

 

DisplaySystem_Med-AVCSkærm1
                      Eksempel på et skærmbillede bygget op i
                                                            AVCs DisplaySystem

Kommunikation er et yderst vigtigt værktøj i både privat og erhvervsmæssigt henseende. Formidling af nyttige informationer kræver en funktionel og effektiv kommunikationskanal for at give modtageren det fulde udbytte. Hvad enten det er på offentlige institutioner, som f.eks. uddannelsescentre eller sygehuse, i en butik, på en virksomhed eller i en biograf, så er AVCs DisplaySystem® en let tilgængelig og superfleksibel løsning, der dækker ethvert behov, skaber overblik, relationer - og ikke mindst resultater!

AVCs DisplaySystem® er et system uden begrænsninger, hvor du selv skaber og designer resultatet. Et unikt computerbaseret skiltesystem, som har en enkel og intuitiv brugerflade, der er lige til at gå til. Systemet kan tilpasses ethvert behov og kan videreformidle informationer i form af mødeinformationer og detaljer herom, nyheder, TV og RSS-feeds, internetbaseret materiale, Excel- eller PowerPoint-præsentationer, videoer, reklamer, billeder og dagligdags informationer m.v.

 


Med AVC DisplaySystem® får du et meget fleksibelt kommunikationsværktøj, der er enkelt og nemt at betjene og samtidig sørger for at bringe dit budskab ud til den relevante modtager på det rette tidspunkt. Det fleksible system kan administrere flere players ad gangen og forskellige afdelinger kan således f.eks. have digital skiltning med individuelt udseende, men stadig kun ét system. Der kan oprettes flere brugere på samme system, og hver bruger kan tildeles deres egen specifikke player, hvor de efter behov kan tildeles rettigheder til enkelte eller alle niveauer, så de på enkel vis kan oprette og administrere playlister for publicering af information. Systemets fleksibilitet og enkelhed understreges af, at det kan tilgås fra egen browser - hvor som helst og når som helst!

Effektiviteten i AVC DisplaySystem® fremgår bl.a. af planlægningsmodulet, hvor du får friere hænder, da du let kan tilrettelægge dit digitale skiltesystem og fremadrettet planlægge din kommunikation helt ned til hvert enkelt sekund! Som en ekstra feature skal nævnes, at du med AVC DisplaySystem® let og effektivt kan administrere hvornår skærmene skal tænde og slukke, hvilket både frigør tid og sparer ressourcer.

Overalt hvor der er behov for dynamisk skiltning vil AVCs DisplaySystem® gøre hverdagen lettere og medvirke til at højne det professionelle image. Informér, skab overblik, og bring kommunikationen op på et helt nyt plan, der skaber resultater!


AVC-DisplaySystem4_Screendump1

 Her ses AVCs DisplaySystem4’s enkle og intuitive 
 brugerflade

 

Med AVCs DisplaySystem® kan du:
- Tilgå systemet fra en internetbrowser 
  (Microsoft Explorer anbefales).
- Oprette adskillige brugere evt. med påkrævet 
  adgangskontrol.
- Tildele adskillige brugere rettigheder til diverse 
   niveauer.
- Administrere flere players* fra samme system.
- Administrere flere playlister** fra samme system.
- Administrere åbningstid/tænd- og slukfunktion på 
   flere players.
- Oprette, omdøbe eller slette mapper med playlister.
- Oprette playliste.
- Designe, indhold og udseende på playliste.
- Redigere, slette, eller sende playliste.
- Planlægge afspilning af playliste.
- Tilføje, kopiere eller slette dias***.
- Indsætte, flytte og formatere billede eller objekt i 
  dias.
- Oprette planlægning, evt. gentagelse ved afspilning 
  af diverse playlister.
- Oprette egen nyhedskanal.

Udover de mange muligheder som du i forvejen får med AVCs DisplaySystem® har du mulighed for at tilpasse og målrette dit system yderligere med forskellige tilkøbsmoduler, f.eks. til biografer.

Ønsker du mere information omkring de forskellige tilkøbsmoduler og deres funktion, så kontakt os venligst på 7562 4577 (Jylland og Fyn) eller 4362 4777 (Sjælland).

* den hardware, der afspiller publikationen på det digitale skilt.
** den sekvens, der afspilles på det digitale skilt.
*** en playliste er bygget op af et eller flere dias.
Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en
konsulent

AVC.dk er CO2 neutral
Hos AVC prioriterer vi miljøet
og senest er vores hjemme-
side blevet CO2 neutral.